PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel kan speler bijna niet langer handhaven’

Manchester United denkt erover na om buitenspeler Tahith Chong te gaan verhuren aan PSV. Dit weet het Italiaanse Tuttosport te melden.

De pas negentienjarige oud-Feyenoorder debuteerde vorig seizoen in de hoofdmacht van United, maar komt dit seizoen amper aan spelen toe. Zijn aflopende contract spreekt daarbij niet in zijn voordeel. Chong staat nu voor een dilemma: bijtekenen en zich laten verhuren aan bijvoorbeeld PSV óf medio 2020 transfervrij overstappen naar Juventus.

De Italiaanse grootmacht wil zich graag versterken met Chong. Er is echter één obstakel: in Turijn is men niet van plan om een transfersom te betalen en dus is alleen een transfervrije overgang in de zomer bespreekbaar. Chong zal de rest van het seizoen dus United-speler moeten blijven, maar in dat geval lijkt hij genoegen te moeten nemen met een absolute bijrol. Ook PSV lijkt dan geen optie meer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.