Willem van Hanegem luidt de noodklok voor PSV

Het gaat niet goed met PSV. Zo werd er de afgelopen weken verloren van Utrecht en AZ en ook afgelopen weekend wisten de Eindhovenaren niet verder te komen dan een 2-2 gelijkspel tegen Sparta. Willen van Hanegem trekt nu aan de bel.

Het icoon trekt in het Algemeen Dagblad een vergelijking met Marcos Senesi, voor wie Feyenoord 6 miljoen euro betaalde: “Aan de andere kant. Bij PSV hebben ze Bruma en Doan. Spelers die bij elkaar zo’n 23 miljoen euro hebben gekost. En als er dan een paar aanvallers geblesseerd zijn, is er toch paniek.”

De Kromme vervolgt: “Maar ik neem toch aan dat Toon Gerbrands en John de Jong die spelers hebben gehaald juist voor situaties als die er nu zijn ontstaan. Sparta-uit zonder Bergwijn en Malen en er is onrust. Deze week gaan ze naar Oostenrijk naar LASK Linz. Als ze dan weer niet winnen, zou het dan onrustig worden in Eindhoven? Het is pas november en PSV raakt wel erg ver achterop.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!