PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel kiest voor dit gehavende PSV-elftal’

Vanavond speelt PSV in de Eredivisie tegen Sparta uit Rotterdam. Trainer Mark van Bommel moet het doen met een gehavend elftal. Hij kan waarschijnlijk geen beroep doen op Donyell Malen en Steven Bergwijn. Ook mist hij zoals bekend drie spelers door een schorsing.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Gody Gakpo opnieuw de spitspositie zal invullen. Op links is dan plaats voor Bruma, waar Ritsu Doan op de rechterflank zal plaatsnemen. Wel keert Mohamed Ihattaren na een korte absentie terug als aanvallende middenvelder. Ook Erick Gutiérrez en Pablo Rosario staan op het middenveld.

Het medium verwacht dat het Duitse centrale duo overeind blijft. Michal Sadílek begint waarschijnlijk weer als linksback, waar Jeroen Zoet ondanks alle scepsis nog steeds onder de lat plaatsneemt. Van Bommel ziet geen reden om de bekritiseerde spelers te wisselen en zeker niet nu hij al een handvol spelers moet missen.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Schwaab, Sadílek; Rosario, Ihattaren, Gutiérrez; Doan, Gakpo, Bruma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.