‘PSV wil Noorse aanvaller in de winter naar Eindhoven halen’

Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV deze winter de Noorse aanvaller Herman Geelmuyden binnen gaan halen. Hij is 17 jaar en staat onder contract bij Stabaek.

In januari van het volgende jaar wordt Geelmuyden 18 en dat betekent dat PSV hem op dat moment een contract kan aanbieden in Eindhoven. De huidige verbintenis van de jonge aanvaller uit Noorwegen loopt tot het einde van 2019, maar als de Brabanders Geelmuyden willen overnemen zal er wel nog een opleidingsvergoeding voor hem betaald moeten worden.

De nu nog 17-jarige aanvaller maakte al zijn debuut in het eerste elftal van Stabaek, dat momenteel tiende staat in de Noorse competitie. De laatste weken zit het Noorse talent echter steeds vaker op de reservebank. Geelmuyden is geen onbekende van PSV, want hij was al meerdere malen op stage in Eindhoven en maakte destijds een goede indruk.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!