PSV-fans niet blij met beleid Van Bommel: “Een slechte ontwikkeling”

De supportersvereniging van PSV is niet blij met trainer Mark van Bommel als het over het openstellen gaat van trainingen. Volgens voorzitter Harrie Timmermans houdt hij deze namelijk te vaak gesloten. “Dit standpunt hebben we al veel langer”, aldus de preses van de supportersvereniging tegenover het Eindhovens Dagblad.

“We hebben er best begrip voor dat er soms besloten wordt getraind”, zegt Timmermans. “De mediawereld is vergeleken met tien jaar geleden niet meer hetzelfde en presteren staat voorop, maar nu is het wat ons betreft doorgeslagen. Vroeger was een besloten training uitzondering en een open training regel, maar nu is het andersom en is het trainingscomplex soms hele weken dicht voor supporters. Wij vinden dat een slechte ontwikkeling.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!