PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Klagende PSV-speler maakt zichzelf onmogelijk bij Van Bommel’

PSV heeft de komende tijd iets recht te zetten. Zo werd er in de competitie flink verloren van zowel FC Utrecht als AZ en in de Europa League kwamen ze niet verder dan een 0-0 tegen LASK Linz.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelde Derrick Luckassen, verhuurd aan RSC Anderlecht, bijvoorbeeld dat hij ‘niet meer bij PSV wil spelen zolang Mark van Bommel er trainer is’. Het Eindhovens Dagblad schrijft daar nu over: ‘Hoewel hij geen onvertogen woord gebruikt, heeft de in 2017 voor ruim vijf miljoen euro aangekochte Luckassen zichzelf en PSV bepaald geen dienst bewezen met dat verhaal.’

De krant vervolgt: ‘Misschien vindt die buitenwereld Luckassen wel niet zo goed als hij zelf denkt dat hij is. Dat komt vaker voor en is ook helemaal niet erg. Op dat moment staat een speler (en eigenlijk geldt dat voor elke sporter) maar een ding te doen. Goed blijven trainen en rusten, leven voor je vak en proberen daarmee een plek af te dwingen om wedstrijden te spelen. Lukt het dan nog niet of is het vertrouwen van de trainer er niet, dan ga je verder kijken.’

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.