PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt flinke domper te horen vanuit de ziekenboeg’

Afgelopen zondag verloor PSV op eigen veld met 0-4 van AZ. De Eindhovenaren moesten het doen zonder de geblesseerde Steven Bergwijn, Mohamed Ihattaren en Donyell Malen. Zoals het er nu uitziet kan Mark van Bommel dit weekend alleen over Ihatarren te kunnen beschikken.

De Telegraaf schrijft namelijk op dinsdag: “PSV lijkt het langer zonder Steven Bergwijn en Donyell Malen te moeten stellen dan gehoopt. De laatste sprak na de nederlaag tegen AZ (0-4) uit dat hij verwacht snel terug te keren, maar geluiden rondom de club schetsen het beeld dat hij het duel bij Sparta (zaterdag) ook lijkt te missen. De blessure van Steven Bergwijn (hamstring) lijkt tevens te serieus om het duel in Rotterdam te kunnen halen. Alleen Mohamed Ihattaren zou erbij kunnen zijn op Het Kasteel.”

De krant gaat verder: “Het ontbreken van drie sterspelers brak PSV op tegen AZ. Met zijn nummer tien Ihattaren zou trainer Mark van Bommel in ieder geval één cruciaal onderdeel van zijn bewierookte trio weer terugkrijgen. Dat is nodig ook, want Ryan Thomas werd na zijn rode kaart tegen AZ voor twee duels (plus één voorwaardelijk) geschorst. Hij zal, net als Nick Viergever en Jorrit Hendrix die hun laatste duel schorsing uitzitten, niet spelen tegen Sparta.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.