PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn heeft duidelijke boodschap voor PSV’

Afgelopen zomer bleef Steven Bergwijn PSV trouw. Zijn plannen voor 2020 zijn anders. Hij wil dan namelijk een transfer gaan maken.

Estadio Deportivo blikt nog even terug op afgelopen zomer. Het Spaanse Sevilla toonde destijds interesse voor de Oranje-international, maar de vraagprijs van circa 45 miljoen euro (inclusief bonussen) deed de transfer afketsen. Sevilla is naar verluidt echter niet heel tevreden over de bezetting van de huidige voorhoede, waar Luuk de Jong sinds afgelopen zomer wel deel van uitmaakt.

Naar verluidt was Bergwijn zelf ook al akkoord met Sevilla voor de duur van vijf seizoenen, maar de vraagprijs van PSV deed de transfer mislukken. Mogelijk is dat volgend jaar zomer anders. De Spaanse club zou nog altijd geïnteresseerd zijn en de vleugelaanvaller zou PSV reeds kenbaar hebben gemaakt dat hij in 2020 dan toch graag de volgende stap wil maken.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.