PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt nu al flinke domper te verwerken voor AZ-thuis’

Komend weekend speelt PSV in de competitie thuis tegen AZ. Dit zullen de Eindhovenaren waarschijnlijk moeten doen zonder één van haar sterkhouders.

De Telegraaf schrijft op vrijdagmorgen over Steven Bergwijn: “Bergwijn, met zijn snelheid de gevaarlijkste man tegen LASK Linz, greep kort voor tijd naar zijn hamstrings na een sprint. Van Bommel voerde direct daarna zijn laatste twee wissels door, maar liet verrassend genoeg Bergwijn staan. Met zijn hand op zijn pijnlijke hamstrings gedrukt en met een van pijn vertrokken gezicht speelde Bergwijn vervolgens de wedstrijd uit.”

De krant vervolgt: “Bergwijn dacht zelf dat hij verder kon, omdat de pijn wegtrok. Het is voor hem en PSV nu hopen op slechts een verkramping. Mocht hij zondag niet kunnen spelen in de kraker tegen AZ, dan nemen de problemen van PSV voorin toe. Ook het meespelen van Eredivisie-topscorer Donyell Malen is namelijk onzeker. De spits ontbrak tegen LASK vanwege een enkelblessure. Na de schorsingen van Nick Viergever en Jorrit Hendrix dreigt PSV zondag dus vier basisspelers te missen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.