‘Mark van Bommel gooit speler uit het elftal na Utrecht-uit’

Afgelopen weekend verloor PSV met 3-0 van FC Utrecht. Ook werden er twee spelers van de Eindhovenaren uitgestuurd. Nick Viergever en Jorrit Hendrix kregen een rode kaart en die laatste moet dat gaan bekopen met een reservebeurt tegen LASK Linz.

Volgens het Algemeen Dagblad gaat oefenmeester Mark van Bommel namelijk kiezen voor een middenveld met Pablo Rosario, Érick Gutiérrez en Mohamed Ihattaren. De aanval wordt dit keer gevormd door Bruma, Donyell Malen en Steven Bergwijn. De bovengenoemde Viergever behoudt zijn plekje overigens wel: hij staat in het hart van de verdediging samen met Timo Baumgartl.

Bergwijn laat naar aanleiding van de nederlaag tegen Utrecht weten: “Je kunt nu eenmaal niet altijd winnen. Wat je moet doen, is binnen de club bij elkaar blijven en dat doen we ook.” De aanvaller wil geschiedenis schrijven met PSV: “Ik wil de Europa League winnen. We hebben een goed team en staan er goed voor. Tegen LASK is het weer een belangrijke wedstrijd en die moeten we gewoon winnen.”

Verwachte opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Gutiérrez, Ihattaren; Bruma, Malen, Bergwijn.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!