PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel heeft een grote fout begaan bij PSV’

Volgens clubicoon René van de Kerkhof had trainer Mark van Bommel nooit Mohamed Ihattaren mogen opstellen in het met 3-0 verloren duel tegen FC Utrecht.

Hij verloor vlak voor de interlandperiode zijn vader en reageerde in Utrecht zichtbaar emotioneel op een ‘fantastische’ steunbetuiging van de tribunes. Van de Kerkhof vindt echter dat de jonge PSV’er niet op het veld had moeten staan in deze situatie.

Aan Omroep Brabant legt hij uit: “Ik vind dat je hem in bescherming had moeten nemen en Guti had moeten laten spelen in zijn plaats. Die jongen is pas 17, daar moet je ook rekening mee houden. Je moet hem niet zo voor de leeuwen gooien.”

PSV verloor met 3-0 bij FC Utrecht. Willy van de Kerkhof: “Als Utrecht dit had uitgespeeld en het veld breed had gehouden, was het 4-0, 5-0 of 6-0 geworden. PSV kwam verschrikkelijk goed weg. Je had geslacht kunnen worden met acht veldspelers. Het was een drama. Dit is nog nooit voorgekomen volgens mij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.