‘Mark van Bommel weet wie vervangers zijn van Hendrix en Viergever’

Afgelopen zaterdag in het met 3-0 verloren duel tegen FC Utrecht gingen Jorrit Hendrix en Nick Viergever met een rode kaart vanaf. Ze zullen geschorst zijn in het duel tegen AZ van dit weekend.

Trainer Mark van Bommel weet al hoe hij dit gemis op gaat vangen, aldus het Algemeen Dagblad. “Érick Gutiérrez zou overmorgen tegen de Oostenrijkers (in de Europa League tegen LASK Linz, red.) kunnen starten en vervolgens een serie wedstrijden kunnen maken. Misschien is de schorsing van Hendrix ook een moment om Ryan Thomas als invaller te brengen in één of meer duels. Hij is op de weg terug na een zware knieblessure.”

De krant vervolgt: “Daniel Schwaab is de eerste stand-in voor Viergever. Een eventueel alternatief is de Fransman Olivier Boscagli. Die is net als Viergever linksbenig, maar Boscagli toonde zich wisselvallig in de speeltijd die hij al kreeg dit seizoen, doorgaans als linksback.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!