KNVB schorst Hendrix en Viergever voor twee wedstrijden

De aanklager van de KNVB heeft Jorrit Hendrix en Nick Viergever een schorsing opgelegd voor twee wedstrijden. Hiervan is er ééntje voorwaardelijk.

Ze kregen kregen allebei direct rood in het met 3-0 verloren uitduel bij FC Utrecht. Scheidsrechter Danny Makkelie toonde beide PSV’ers aanvankelijk nog de gele kaart, maar op basis van het VAR-advies ging hij alsnog over tot het tonen van de rode kaart. De aanklager betaald voetbal is het dus eens met die beslissingen.

PSV speelt aanstaande zondag in eigen stadion tegen AZ, waarna een bezoek aan Sparta Rotterdam wacht. Viergever en Hendrix zijn er dan dus niet bij. Wel is het duo tussentijds beschikbaar voor het Europa League-duel met LASK Linz.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer