PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om groot talent van Everton’

Zowel Ajax als PSV zitten achter dezelfde speler aan. Volgens het medium 90min gaat het om de 19-jarige Lewis Gibson die speelt voor Everton.

De club uit Liverpool haalde Gibson in 2017 op bij Newcastle United. Everton kenmerkte hem als een groot talent, maar feit is dat hij ruim twee jaar later nog niet is gedebuteerd in de A-selectie. Vanwege zijn aflopende contract is de verdediger zeer interessant voor andere clubs.

Ajax en PSV zouden mede dankzij de connecties van diens makelaar in de race zijn. Zijn management zit in Nederland en dat versterkt de kans om hem voor relatief eenvoudig in te lijven. Ajax en PSV worden gezien als de twee grootste kanshebbers, ook al zouden Rangers FC en diens oude club Newcastle eveneens in de race zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.