PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

“Er mag meer worden verwacht van deze PSV’er”

PSV kreeg afgelopen zaterdag een dik pak op de broek van FC Utrecht. In de Galgenwaard werd het maar liefst 3-0 en de Eindhovenaren eindigde het duel met negen spelers.

De Telegraaf concludeert vandaag: “Het begon vlak na rust bij de fout van Timo Baumgartl, de 1.90 meter lange verdediger die zich op de middenlijn als een junior liet aftroeven door Sander van de Streek. Zijn schot vloog via de hak van Viergever achter de op het verkeerde been gezette Jeroen Zoet: 1-0.”

De krant is niet al te positief over de Duitser… “Van een verdediger die voor 10 miljoen euro werd overgenomen van VfB Stuttgart, jaren Bundesliga-ervaring heeft en een EK-finale speelde met Jong Duitsland, mag meer worden verwacht. Beoordeel je hem als verdediger van een titelkandidaat, dan kun je constateren dat hij in de grotere duels thuis tegen Sporting, Ajax en zaterdagavond tegen Utrecht geen verpletterende indruk maakte en zijn spel onrustig was.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.