PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV haalt uit naar Ajax: “Laten zij nou zó veel meer zien?”

In de publieke opinie wordt Ajax gezien als titelkandidaat nummer één. Maar PSV-keeper Robbin Ruiter geeft zijn team ook een goede kans op de schaal.

“Zeker. Kijk naar de enorme groei die wij doormaken dit seizoen”, vertelt de stand-in voor Jeroen Zoet aan het Noordhollands Dagblad. “De buitenwereld heeft het veel over Ajax, mede door het vorige seizoen. Dat niveau halen zij dit speeljaar nog niet, vind ik. Wij hebben, net als Ajax, ontzettend veel kwaliteit; kijk alleen maar naar onze voorhoede. Kampioen worden is dan ook ons doel.”

Waar Ajax vaak complimenten krijgt voor het spel, daar is het Eindhovense spel vaak als countervoetbal bestempeld. “Of PSV saai speelt? Dat is te makkelijk. Iedereen geeft hoog op over Ajax, maar laten zij nou zó veel meer zien dan wij? Er wordt PSV verweten dat we alleen maar op de counter spelen, maar dat is niet zo. Natuurlijk benutten wij de ruimtes goed, daar ligt onze kracht. Maar de beeldvorming is een beetje scheef.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.