PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Inter Milan aast op onbekende speler van PSV’

Inter Milan heeft een verrassende speler van PSV op het oog. Volgens het medium FCInterNews gaat het om rechtsbuiten Sekou Sidibe.

De in Ivoorkust geboren Belg heeft een aflopend contract in Eindhoven en Internazionale zou hem graag naar Italië willen halen. Scouts van de club uit Milaan hebben hem naar verluidt al serieus bekeken.

In eerder stadium zou er al volop zijn geïnformeerd naar Sidibe. Het Italiaanse medium schrijft dat verschillende clubs uit Engeland en Duitsland al stappen hebben ondernomen, maar Inter denkt een grote kans te maken om hem naar Italië te halen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.