PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Deze spelers gaan PSV 200 miljoen opleveren’

PSV heeft goud in handen. Met talentvolle aanvallers in de persoon van Bergwijn, Malen en Gakpo. En een middenvelder van formaat in de persoon van Mohamed Ihattaren.

Dat is in ieder geval wel de verwachting van Vitesse-trainer Leonid Slutsky, die in gesprek met het Algemeen Dagblad zegt: “In Nederland worden de verschillen erg groot. De kans dat een andere club van Ajax of PSV wint, is al klein. Ze allebei verslaan, is bijna onmogelijk.”

De Russische oefenmeester gaat verder met zijn verhaal: “Er zijn intussen weinig landen waar het gat tussen de top 2 en de rest zo groot is. Ajax verkoopt twee spelers tegen Europese topbedragen aan Barcelona en Juventus, maar kijk ook naar PSV. Hirving Lozano is goed verkocht en er lopen zo nog vier spelers rond die straks 50 miljoen kunnen opbrengen op de Europese markt: Ihattaren, Malen, Bergwijn, Gakpo.” Volgens Slutsky mag technisch manager John de Jong dus uitkijken naar een inkomstentotaal van liefst 200 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.