PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV had miljoenen kunnen ontvangen voor Bart Ramselaar’

Deze zomer verruilde Bart Ramselaar PSV weer terug voor zijn oude club FC Utrecht. Het had allemaal heel anders kunnen lopen voor de middenvelder.

Voormalig TD van de Eindhovenaren Marcel Brands zegt erover: “Op een bepaald moment konden we hem verkopen aan Zenit Sint-Petersburg, maar het lag in de lijn der verwachting, dat hij zou doorgroeien en zelf ambieerde hij op dat moment ook niet de stap naar het buitenland. Dan komt er op een gegeven moment een nieuwe trainer en die maakt andere keuzes. Het is standaard zo, dat er bij een trainerswissel twee spelers buiten de boot vallen en twee spelers in de boot. Daar loop je als speler wel eens tegenaan.”ad allemaal heel anders kunnen lopen voor de middenvelder.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.