PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mislukte aanwinst PSV blijft tot de zomer in Eindhoven’

De wegen van PSV en Toni Lato zullen zoals het er nu uitziet niet vroegtijdig gaan scheiden. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Spaanse media speculeerden deze week over een eventueel vertrek in de winterstop, omdat de clubleiding van Valencia niet blij zou zijn met de kansen die Lato van Mark van Bommel krijgt. Toldra Consulting, het management van Lato, is echter duidelijk en ontkent. “Toni speelt tot 30 juni via een huurcontract bij PSV. Er is nu geen enkele indicatie dat het anders wordt.”

PSV wilde Lato als opvolger van de naar Manchester City vertrokken Angelino. De club was met Valencia akkoord over een transfersom van vijf miljoen euro, maar plots gingen de Spanjaarden voor de deal liggen en werd de koop omgezet in een huurconstructie.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.