PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet Steven Bergwijn in de winterstop gaan verkopen’

Bij PSV zijn het momenteel Donyell Malen en Mohamed Ihattaren die met de scepter zwaaien en in meerder mate Steven Bergwijn. Ook bij Oranje blinkt hij niet uit. Volgens Aad de Mos zouden de Eindhovenaren er goed aan doen om hem deze winter te verkopen.

“In beide wedstrijden was hij een van de mindere aanvallers. Hij heeft niet meer de flair van het begin”, zegt De Mos bij de podcast PSVPraat van het Eindhovens Dagblad. “Als ik PSV was, ook met wat er nog aan gaat komen, zou het goed zijn om hem te verkopen in de winterstop of zeker na dit seizoen.”

“Hij staat onder druk met concurrentie, ook bij het Nederlands elftal. Dat zal er zeker aan gaan komen. Maar zeker ook bij PSV. Gakpo timmert dusdanig aan de weg dat iedereen alert moet zijn dat hij aan de buitenkant speelt. Het zal voor Bergwijn een gevecht gaan worden met onder andere Gakpo, die als invaller fantastisch heeft gespeeld bij Jong Oranje.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.