PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen spreekt voorkeur uit voor nieuwe club’

Donyell Malen is dit seizoen definitief doorgebroken bij PSV en scoorde zelfs al voor het Nederlands Elftal. Hij geeft zich hiermee in de kijker gespeeld van de grootmachten in de wereld.

Het Spaanse roddelmedium Don Balón schrijft dat Malen een duidelijke voorkeur heeft. De oud-speler van Ajax en Arsenal zou PSV volgend jaar bij voorkeur willen verruilen voor FC Barcelona. Real Madrid zou hem minder aanspreken, mede doordat het Bernabéu de laatste jaren geen heiligdom is gebleken voor spitsen.

Overigens moet het bericht wel met een korreltje zout worden genomen. Het medium noemt een prijs van 20 à 25 miljoen euro, maar PSV lijkt aan het drievoudige te denken mocht het Malen in de zomer van 2020 ‘willen’ verkopen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.