PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Barcelona schrikt zich rot van Donyell Malen-bericht’

Donyell Malen is dit seizoen definitief doorgebroken in het profvoetbal. Zijn ster is rijzende en zelfs Barcelona is in hem geinteresseerd geraakt. Ze zouden alleen steil achterover zijn geslagen toen ze informeerde naar zijn prijs.

Vermoedelijk gaat het om 55 miljoen euro, al kunnen we natuurlijk niet uitsluiten dat technisch manager John de Jong nóg meer vraagt.

Blijft Malen zich ontwikkelen, dan lijkt het wel zeker te zijn dat hij de duurste speler aller tijden van PSV wordt. Dat record staat op dit moment immers nog op naam van Hirving Lozano, die in de zomertransferwindow voor 36 miljoen euro naar Napoli verhuisde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.