PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren kan nu al een absolute toptransfer maken’

Hij is dit seizoen pas doorgebroken maar toch kan PSV-speler Mohamed Ihattaren nu al een mooie transfer gaan maken. Zo zou Chelsea nadrukkelijk in hem geinteresseerd zijn.

Volgens het Engelse boulevardblad The Sun hebben de scouts van de Blues dusdanig positieve verslagen uitgebracht over de aanvallende middenvelder dat de clubleiding op Stamford Bridge al over wil gaan tot actie. In een van de aankomende transferperiodes moet Ihattaren al naar Londen verhuizen, als het aan Chelsea ligt dan.

Kenneth Pérez liet een tijdje geleden al weten dat hij verwacht dat Ihattaren PSV een flinke smak geld op gaat leveren. Na de Europa League-wedstrijd tussen de Eindhovenaren en Sporting Portugal (3-2) zei hij: “Tegen Sporting Portugal kon je hem mooi vergelijken met Bruno Fernandes, een geweldige speler. Hij staat in de belangstelling voor 70 miljoen euro, is 25 jaar en Portugees international. Ihattaren zit daar niet ver achter en heeft een andere leeftijd. Ihattaren gaat PSV enorm veel geld opleveren. Hij is een genot om naar te kijken.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.