PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV’er dreigt met razendsnel vertrek’

Volgens Plazadeportiva.com dreigt PSV-speler Toni Lato met een vertrek bij PSV. Hij zou in januari weer willen terugkeren naar Valencia als zijn situatie hetzelfde blijft.

PSV haalde Lato afgelopen zomer op bij Valencia. Aanvankelijk leek de Eindhovense club hem permanent over te nemen met een terugkoopclausule, maar uiteindelijk werd het een huurcontract zonder optie. De Spanjaard speelde vooralsnog echter maar één officiële minuut: tegen Apollon Limassol in de voorrondes van de Europa League.

Lato zal tot januari zijn situatie aankijken. Mocht de situatie dan niet veranderen, dan dreigt hij PSV te verzoeken om mee te werken aan een vertrek. Bij Valencia zal de verdediger echter ook weinig perspectief zien en dus lijkt een andere huurtransfer voor de hand te liggen.

Het Spaanse medium stelt dat Mark van Bommel als PSV-trainer het eindoordeel heeft. Hij zal moeten bewijzen dat er nog perspectief is voor Lato.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.