PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren wekt interesse van buitenlandse topclub’

PSV heeft momenteel een aantal pareltjes rondlopen. Zo kunnen Donyell Malen, Steven Bergwijn, Cody Gakpo in de toekomst veel geld voor ze gaan opleveren. Maar ook natuurlijk voor Mohamed Ihattaren. Chelsea heeft volgens Calciomercato interesse in de PSV-parel.

Ihattaren heeft bij PSV nog een contract tot medio 2022. Op dit moment staat zijn hoofd echter niet naar transferperikelen. Zijn vader kwam onlangs te overlijden en daarnaast is er nog de heikele kwestie over zijn interlandcarrière: Marokko of Nederland?

De pas zeventienjarige middenvelder werd in 2018 ook al eens gelinkt aan Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.