PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal op de tribune voor twee Oranje-internationals’

Oranje won gisteren met 3-1 van Noord-Ierland en spelen zondag tegen Wit-Rusland. Het zou zomaar kunnen dat deze wedstrijden voor twee spelers een mooie transfer zou kunnen opleveren.

Volgens Football London heeft Arsenal twee aanvallers van Oranje in het vizier en dus lijkt er ook een soort concurrentiestrijd te ontstaan. Donyell Malen kwam als jeugdspeler al in actie voor de Londenaren, maar zag te weinig perspectief en verhuisde daarom naar Arsenal. Gezien zijn stormachtige ontwikkeling zou Arsenal overwegen om in 2020 een veelvoud neer te leggen voor de PSV-aanvaller.

Ook Memphis Depay staat op het lijstje van Arsenal-scouts. De aanvaller komt al een paar seizoenen uit voor Olympique Lyon, maar hoopt volgend jaar een mooie transfer te maken naar een andere competitie. Als oud-speler van Manchester United zou hij nog altijd hopen op een herkansing in Engeland.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.