PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord moet revanche nemen op acties van Ajax en PSV’

Met lede ogen zag Jan Boskamp afgelopen zondag de vertoning aan van Feyenoord tegen Fortuna Sittard. Er werd met 4-2 verloren. Verder gaat het volgens ‘Bossie’ ook op jeugdniveau al mis: veel spelers verlieten Feyenoord voor onder andere Ajax en PSV. “Feyenoord moet jongetjes in de opleiding hebben die rillingen krijgen als ze naar De Kuip of naar het rood-witte shirt kijken.

Je ziet de laatste jaren alleen dat er ook jongetjes zijn die voortijdig vertrekken naar clubs in het buitenland of zelfs in Nederland. Dan heb je wel dat slappe gelul van een gentlemen’s agreement tussen de topclubs, maar zoiets bestaat niet in het voetbal”, foetert Boskamp in gesprek met Feyenoord Media.

Hij vindt dat de Kuipbewoners Ajax en PSV een koekje van eigen deeg moeten geven. “Als ik de baas zou zijn bij Feyenoord, zou ik daarom ook echt elke dag iemand bij de concurrent neerzetten en af en toe eens laten praten met een paar van hun spelertjes, zoals zij dat ook doen bij ons. We moeten ons door niemand laten afbluffen. Er is niks mis mee om netjes te zijn, maar in de tegenwoordige tijd zie je dat clubs over lijken gaan. Dan weet ik wel dat er clubs zijn die financieel meer kunnen bieden dan wij, maar daar moeten wij dan iets anders tegenover stellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.