PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marcel Brands wil Mark van Bommel naar Everton halen’

Everton staat op het punt om trainer Marco Silva te ontslaan en ze weten al wie zijn opvolger moet gaan worden. Technisch directeur Marcel Brands wil namelijk PSV-trainer Mark van Bommel warm gaan maken voor een overgang.

Brands verklaarde in het verleden niet direct te willen shoppen bij PSV, maar op termijn niets uit te sluiten. In Engeland denkt men dus dat Van Bommel zomaar een concreet doelwit kan worden zodra Silva daadwerkelijk op straat komt te staan.

Met zeven punten uit acht duels staat Everton in de degradatiezone van de Premier League. De club uit Liverpool zouden nu dus overwegen om in te grijpen. Overigens zijn er ook fans die juist het ontslag van de Nederlander eisen met het oog op het vooralsnog tegenvallende aankoopbeleid.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.