PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Het wordt zelfs moeilijker tegen PSV dan tegen Ajax’

PSV speelt aankomende zondag een thuiswedstrijd tegen PSV. Robert Maaskant de trainer van de Venlonaren vreest voor het ergste. Hij denkt zelfs dat het lastiger spelen is tegen de Eindhovenaren dan tegen Ajax.

PSV moest gisteravond nog aan de bak tegen Rosenborg (1-4 winst). “Theoretisch gezien is dat een voordeel. In de praktijk zal het vermoedelijk niet zo zijn”, aldus Maaskant tegen De Limburger. “Het zijn allemaal jonge spelers die topfit zijn. PSV stond halverwege al met 0-3 voor. In de tweede helft hebben ze het rustig aan gedaan.”

“We spelen tegen een topploeg die gelijkwaardig is aan Ajax”, stelt de VVV-trainer. “En dan moet ik er nog bij zeggen dat het tegen PSV moeilijker voetballen zal zijn dan tegen Ajax. PSV gaat het spel net zoals Ajax wel maken tegen ons, maar het zal nog lastiger worden om te counteren.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.