‘Mark van Bommel komt met wijziging tegen Rosenborg’

Vanavond speelt het PSV van trainer Mark van Bommel in de Europa League tegen Rosenborg. Volgens het Algemeen Dagblad heeft de oefenmeester voor deze wedstrijd een plekje ingeruimd voor Ritsu Doan.

De krant schrijft: “Een van de PSV’ers die kans maken om vanaf de aftrap in actie te komen, is Ritsu Doan. Hij is betrouwbaar in wat hij doet, zei Van Bommel over hem. Kleine slimmigheidjes maken Doan soms waardevol in balbezit, zo gaf de coach onder meer aan. Komt het zover dat Rosenborg het spel moet gaan maken, dan is misschien de snelheid van Armindo Bruma weer een nuttiger wapen.”

Men vervolgt: “PSV is de afgelopen zes weken op stoom gekomen, alles lijkt makkelijker te gaan dan in het begin van dit seizoen. De ploeg krijgt minder goals tegen en heeft ook laten zien onder alle omstandigheden te kunnen scoren. Ook in kleine ruimtes is PSV doortastender geworden, door het creatieve vermogen van bijvoorbeeld Mohamed Ihattaren.”

Verwachte opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Hendrix, Rosario, Ihattaren; Doan, Malen, Bergwijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer