PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan in januari vermogen verdienen aan Gaston Pereiro’

PSV kan in de winter een flinke som geld verdienen aan Gaston Pereiro. Het Engelse Wolverhampton Wanderers zou hem namelijk willen overnemen van de Eindhovenaren. Dit weten diverse Britse media te melden.

Wolverhampton werd afgelopen zomer al gelinkt aan Pereiro. Er werd zelfs gespeculeerd over een miljoenenbod, maar uiteindelijk bleef de aanvallende middenvelder in Eindhoven. Zijn verbintenis loopt na dit seizoen echter af en vooralsnog is er geen akkoord bereikt over een langer verblijf. Een transfervrije status lonkt dus.

Volgens media in Engeland is het goed mogelijk dat de ‘Wolves’ een nieuwe poging gaan wagen in januari. De club staat met zeven punten uit zeven duels keurig in de middenmoot van de Premier League, maar kan een kwaliteitsimpuls goed gebruiken om zich te handhaven. Pereiro zou in beeld zijn als kandidaat.

De Uruguayaan kwam dit seizoen door blessureleed nog nauwelijks in actie voor PSV. Gezien de prestaties is het maar de vraag of hij na zijn terugkeer veel aan spelen toe gaat komen, waardoor een wintertransfer ook voor hem wellicht een ideaal scenario is. Dat zou PSV ook nog een transfersom opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.