PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler: ‘Over zeven jaar speel ik bij de Europese top’

Op dit moment is Mohamed Ihattaren één van de pareltjes in de Eredivisie. De middenvelder is pas zeventien jaar maar is nu al een sterkhouder bij PSV. In de toekomst verwacht hij echter nog veel meer van zichzelf, zo liet hij weten aan het Algemeen Dagblad.

PSV is een fijne club en de trainer is top in hoe hij met me omgaat. Ik had hem al in de A1, hij durft jonge jongens de kans te geven. Natuurlijk droom ik over een mooie carrière. Ik zie het zo: op je 24ste moet je klaar zijn als speler. Op die leeftijd moet je geen minpunten meer hebben in je spel, je moet dan technisch, tactisch en ook fysiek zo goed zijn dat je daar allemaal niet meer aan hoeft te sleutelen”, legde Ihattaren uit.

In de toekomst verwacht hij dan ook elders te spelen. “Als je het zo bekijkt, moet ik de komende zeven jaar dus maximaal in mezelf investeren. En over zeven jaar? Dan speel ik in de buitenlandse top. Dat is mijn doel en ik vind dat je ambities mag uitspreken. Ik heb er vertrouwen in dat het lukt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.