PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV schrijft beste jaarcijfers in 10 jaar tijd

Goed nieuws voor PSV. De Eindhovenaren hebben namelijk de beste jaarcijfers in tien jaar tijd kunnen schrijven. Ze maakte een winst van 4,6 miljoen euro.

PSV is bezig met een fraaie reeks wat betreft de zwarte cijfers. Dit is de achtste keer op rij dat de Eredivisionist daarin slaagt. De winst is bepaald doordat de club vorig jaar in de Champions League actief was. Ook werd er verdiend met de transfers van Luuk de Jong (Sevilla), Angeliño (Manchester City), Santiago Arias (Atlético Madrid) en Joshua Brenet (Hoffenheim). Ondanks dat aankopen Erick Gutíerrez en Bruma behoorlijk wat geld kosten, slaagde PSV erin het seizoen met mooie cijfers af te sluiten.

Ondanks het mislopen van Champions League-voetbal verwacht PSV ook dit seizoen een nettowinst te maken. Dat heeft vooral te maken met de uitgaande recordtransfer van Hirving Lozano. Doordat die plaatsvond na 1 juli worden de inkomsten meegenomen in de cijfers van het huidige seizoen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.