PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Denzel Dumfries wekt interesse van absolute grootmacht’

Denzel Dumfries maakt op het moment furore bij PSV en het Nederlands Elftal en hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van een absolute grootmacht.

Tuttosport weet namelijk te melden dat Dumfries zich in de kijker heeft gespeeld bij Juventus. Het Italiaanse medium schrijft dat Dumfries één van de kandidaten is, want De Oude Dame heeft naar verluidt een verlanglijstje opgesteld.

Er worden vier namen genoemd: Thomas Meunier, Achraf Hakimi, Youcef Atal en dus Dumfries. Het moge duidelijk zijn dat de Nederlander hevige concurrentie ondervindt, maar wellicht wordt hij volgend jaar dus ploeggenoot van Matthijs de Ligt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.