PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marcel Brands wil transferrecord van PSV gaan vermorzelen’

Marcel Brands de technisch directeur van Everton heeft zijn zinnen gezet op een speler van PSV. Hij wil namelijk dolgraag een poging gaan wagen om Donyell Malen over te nemen van de Eindhovenaren die dit seizoen definitief is doorgebroken.

Volgens het boulevardblad The Sun hoopt Brands gebruik te maken van zijn goede connecties binnen het Philips Stadion om het sluiten van een deal te bespoedigen. Op Goodison Park moet Malen een duo gaan vormen met Moise Kean, die in de zomer voor ongeveer 30 miljoen euro weggeplukt werd bij Juventus maar nog géén doelpunt gemaakt heeft voor zijn nieuwe club.

Een deal van 55 miljoen euro zou een nieuw transferrecord betekenen voor PSV. Dat staat nu nog op naam van Hirving Lozano, die in de voorbije transferperiode voor 36 miljoen euro verkocht werd aan Napoli.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.