PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV vijf weken zonder talentvolle vleugelflitser’

PSV moet het voorlopig doen zonder de pijlsnelle vleugelaanvaller Amar Catic. Hij is geblesseerd geraakt en is er zeker voor vijf weken uit.

Catic speelde onlangs bijna twintig minuten mee in de met 4-0 gewonnen uitwedstrijd bij Apollon Limassol, waarin PSV kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League veiligstelde. De 20-jarige vleugelaanvaller moet echter een tijdje wachten op meer minuten in heet eerste elftal van trainer Mark van Bommel, want het Eindhovens Dagblad meldt dat Catic vijf tot zes weken uitgeschakeld is.

Het is onduidelijk wat de Tilburger precies mankeert, maar een snelle terugkeer op de velden wordt in ieder geval niet verwacht. Catic, die Bosnische roots heeft, kwam dit seizoen ook al vijf keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong PSV. De jongeling kwam in die vijf duels twee keer tot scoren.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.