PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren gaat PSV de absolute hoofdprijs opleveren’

De pas 17-jarige Mohamed Ihattaren was de grote uitblinker in de topper tussen PSV en Ajax van afgelopen weekend. Analist Kenneth Perez denkt dan ook dat de middenvelder de Eindhovenaren een fortuin gaat opleveren.

Bij FOX Sports zegt de Deen: “Ik zei het vooraf al: als Ajax hem in toom zou kunnen houden, dan werd het voor PSV heel moeilijk om aanvallend iets te gaan doen. Hendrix en Rosario acht ik niet in staat om echt iets te bewerkstelligen. Dus je bent wel beperkt met alleen Ihattaren, maar op een of andere manier lukt het hem toch. Zeker in de laatste twee wedstrijden.”

Pérez hoort de kassa van PSV al rinkelen: “Tegen Sporting Portugal kon je hem mooi vergelijken met Bruno Fernandes, een geweldige speler. Hij staat in de belangstelling voor zeventig miljoen, is 25 jaar en Portugees international. Ihattaren zit daar niet ver achter en heeft een andere leeftijd. Hij is een genot om naar te kijken.”

Vervolgens plaatst de analyticus wel een kanttekening: “Als je er net bent, speel je met vrijheid. Ik kan me Viktor Fischer herinneren. Hij speelde vrijuit bij Ajax, maar toen ging hij nadenken. Mensen gaan op je letten en hebben verwachtingen. Dan gebeurt er iets met de status van de speler.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.