PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Bommel gaat wisselen, basis lonkt voor Ritsu Doan’

Morgen speelt PSV een inhaalduel tegen FC Groningen. De verwachting is dat trainer Mark van Bommel gaat rouleren, Dit doet hij om zijn team fris te houden.

De Telegraaf schrijft op dinsdagmorgen: “De coach monitort de frisheid van zijn spelers nauwkeurig en wacht volgende week met Rosenborg (uit) na PEC Zwolle (uit) opnieuw een doordeweeks programma. De vraag is of hij Mohamed Ihattaren, die als zeventienjarige inmiddels een reeks wedstrijden achter de rug heeft, bijvoorbeeld een keer buiten de basis houdt met het oog op wat allemaal nog komen gaat. Laat Van Bommel Ritsu Doan starten tegen zijn oude club?”

De krant vervolgt: “Een talent als Gakpo maakt vooral in invalbeurten steeds een prima indruk en zal tevens een optie zijn, zoals het wellicht ook een mooi moment kan zijn om Erick Gutierrez na zijn handbreuk weer wat minuten te laten maken. Het is nog afwachten of Kostas Mitroglou, die de topper tegen Ajax moest laten schieten door een liesblessure, op tijd fit is.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.