PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-aankoop te zwak en niet eens een optie voor Mark van Bommel’

Afgelopen zomer kwam de linksback Toni Lato over van Valencia naar PSV. Maar hij zal waarschijnlijk niet veel aan spelen toekomen. Gisteren tegen Ajax begon Sadilek op de linksbackpositie terwijl Lato daar eigenlijk had moeten spelen.

e Telegraaf weet echter te melden dat Van Bommel het totaal niet ziet zitten in de Spanjaard. “De van Valencia gehuurde Toni Lato, voorafgaand aan het seizoen de beoogde eerste keus, blijkt de eerste maanden dusdanig zwak en niet eens een optie.”

De ochtendkrant vervolgt: “Boscagli viel al wedstrijden lang uit de toon en hem opstellen zou betekenen dat PSV de problemen over zichzelf zou afroepen in een cruciaal duel in de titelstrijd. De Fransman leverde de voorgaande duels een aantal ballen in die bijna niet op twee handen waren te tellen en is verdedigend nog matig.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.