PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ihattaren wordt de best Marokkaanse speler in Oranje ooit’

Mohamed Ihattaren heeft gisteren in de wedstrijd tegen Ajax naam voor zichzelf gemaakt. Hij was de grote uitblinker in de wedstrijd die in een 1-1 gelijkspel eindigde. Ook Willem van Hanegem voorspelt hem een mooie toekomst toe.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft hij: “Verder geniet ik elke week zo verschrikkelijk van Mohamed Ihattaren. Wat een geweldige speler. Als je een bal bent, is het toch heerlijk om door de voeten van Ihattaren te worden aangeraakt? Hoe hij speelt, dat is pure liefde voor het voetbal. De bal is zijn grote vriend. Prachtig om te zien hoe goed die jongen al op 17-jarige leeftijd is.”

De Kromme gaat verder: “Of hij kiest voor het Marokkaanse elftal of voor Oranje, is volledig zijn eigen beslissing. Het is zijn goed recht om voor Marokko te kiezen. Maar voor het Nederlands elftal is vooral te hopen dat hij voor Oranje kiest. Ik snap ook niet dat de KNVB Erwin van de Looi en Maarten Stekelenburg heeft gestuurd om hem te overtuigen. Dat is een verkeerd signaal naar die mensen toe. Ik denk dat het voor Ihattaren het beste is om voor Nederland te kiezen. Dan wordt hij de beste Marokkaanse voetballer ooit.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.