PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel kiest voor deze elf spelers tegen Ajax’

Vanmiddag om 16.45uur is het dan zo ver. Dan staat de klassieker tussen PSV en Ajax op de agenda. Het beloofd een zware klus te gaan worden voor de landskampioen omdat Mark van Bommel het behoorlijk op de rit lijkt te hebben met zijn team.

Er is geen reden voor de coach om iets te veranderen voor de topper tegen Ajax van zondagmiddag en volgens het Algemeen Dagblad gaat hij dit dan ook niet doen. Er was de Eindhovenaren veel aan gelegen om de geblesseerde Érick Gutiérrez klaar te stomen voor een basisplek tegen de grote concurrent, maar de krant weet dat Jorrit Hendrix een basisplek krijgt… net als in de Europa League tegen Sporting Portugal (3-2).

Ten opzichte van het afgelopen voebalseizoen is het spel van PSV positief veranderd, weet ook Van Bommel: “Het is nu spectaculairder, omdat je andere types voorop hebt staan. Daardoor ligt het soms wel open achterin, maar dat moet je op de koop toenemen als je deze kwaliteiten voorin hebt.”

Verwachte opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli; Hendrix, Rosario, Ihattaren; Bruma, Malen, Bergwijn.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.