PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Erik ten Hag komt met enorme verrassing in opstelling tegen PSV’

Morgen staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma. Ajax-trainer Erik ten Hag zal daarom kiezen voor zijn absolute sterkste opstelling met daarin een grote verrassing.

Het Algemeen Dagblad weet namelijk dat het ernaar uitziet dat Donny van de Beek gaat spelen. De middenvelder kon een tijdje niet meedoen bij zijn werkgever door een vervelende hamstringblessure, maar heeft deze week een paar keer voluit getraind en kan dus klaarblijkelijk vanaf minuut één in actie komen.

De krant weet dat dat ten koste gaat van David Neres, die nog niet echt in vorm is in het nieuwe seizoen, waardoor bondscoach Tite hem bijvoorbeeld ook gepasseerd heeft voor het nationale elftal van Brazilië. Quincy Promes schuift door naar de linkerflank en het blok op het middenveld, bestaande uit Edson Álvarez en Lisandro Martínez blijft behouden.

Ten Hag liet gisteren op de persconferentie weten: “Ajax verliest hier wel vaker. Dat willen we doorbreken door gewoon normaal te doen. Bovendien is het zo: ons 3-0 verlies vorig jaar in Eindhoven bleek later onze grootste winst.” Vervolgens verklapte hij zijn speelstijl alvast: “We speelden aanvallend tegen Lille, tegen Real Madrid en Juventus. Dat gaan we nu weer doen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.