PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Droomtransfer lonkt al voor Donyell Malen’

De interesse voor Donyell Malen komt al op gang. En als de spits zo blijft voetballen dan kan een droomtransfer natuurlijk niet lang gaan uitblijven. Volgens het medium Calciomercato hebben de scouts van Liverpool de naam van de kersverse international van het Nederlands elftal namelijk met viltstift omcirkeld.

Jürgen Klopp beschikt natuurlijk al over een gepeperde voorhoede met onder meer Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino en Xherdan Shakiri, maar klaarblijkelijk willen de Reds niet achter het net vissen als het om Malen gaat.

De Italiaanse website schrijft overigens óók dat AS Roma en AC Milan in de afgelopen transferperiode wel oren hadden naar een samenwerking met de PSV’er. Naar verluidt klopten beide clubs aan bij technisch manager John de Jong van de Eindhovenaren, maar was de vraagprijs van de Eredivisie-topclub te hoog om zaken te doen. Daarna besloten de betrokken partijen dus om over te gaan tot een contractverlenging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.