PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Alleen deze 2 PSV’ers zouden bij Ajax ook spelen’

Valentijn Driessen journalist van de Telegraaf vindt dat Ajax aankomende zondag de favoriet is in het treffen tegen PSV.Om 16.45uur trappen beide elftallen af in een wedstrijd die beladen gaat worden.

“Het probleem dat je bij PSV ziet, en dat is eigenlijk bij Ajax hetzelfde, is: ook daar ontstaan enorme ruimtes op het middenveld. Omdat Hendrix en Rosario niet in hun beste doen verkeren, en niet durven op te schuiven. Dan ontstaat veel ruimte”, stipt Driessen aan in de Kick Off podcast van De Telegraaf.

“Maar als ik PSV naast Ajax zet, en moet zeggen wie ik graag bij Ajax zou willen zien, zou ik zeggen: Mohamed Ihattaren, en Donyell Malen in de spits. Maar voor de rest zijn er niet zoveel spelers die ik in Ajax 1 zou zeggen. Wat dat betreft denk ik dat Ajax kwalitatief verder is dan PSV.”

Driessen besluit met een prognose: “Ik denk dat het op een gelijkspel af koerst.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.