PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay blokkeerde lastminute transfer van 50 miljoen euro’

Memphis Depay heeft deze zomer een transfer geblokkeerd. Volgens het medium L’Equipe onderhandelde Lyon met het Italiaanse AS Roma maar had de aanvaller geen trek in een overgang.

Memphis maakte er de laatste jaren geen geheim van dat hij Lyon niet ziet als zijn eindstation. Een toptransfer bleef deze zomer uit, al was Roma volgens L’Equipe nadrukkelijk in de markt. De Italianen spraken met Lyon over een transfersom van 45 tot 50 miljoen euro.

Memphis zag een move naar Roma echter níet zitten. Hij zou op de slotdag van de transferperiode de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken, omdat de oud-speler van PSV en Manchester United geen sportieve verbetering zag in de Italiaanse hoofdstad.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.