PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig Ajax-target heeft bizarre boodschap voor Ajax, PSV en Feyenoord’

Diego Lainez stond vorig seizoen voor een vertrek naar Ajax maar de buitenspeler koos op het allerlaatste moment voor Betis Sevilla. De Mexicaanse vleugelspeler zaan nu veel spijt hebben van zijn keuze omdat hij nauwelijks aan de bak komt bij de Spaanse club. El Universal meldt vandaag dat Lainez een voorkeur heeft voor een transfer naar… de Eredivisie. Klaarblijkelijk zou hij de tijd wel terug willen draaien om alsnog een contract in Amsterdam te ondertekenen.

Ondanks het feit dat hij nooit speelt in de Primera División vertegenwoordigt de Mexicaanse jeugdinternational nog altijd een marktwaarde van 14 miljoen euro. Eigenlijk is hij dus alleen haalbaar voor Ajax en PSV, alhoewel Feyenoord onlangs de portemonnee trok voor Marcos Senesi. De genoemde prijs lijkt echter een brug te ver voor de Rotterdammers, die nog wel een goede aanvaller kunnen gebruiken (zij het een centrumspits).

Het bovengenoemde medium haalt Ronald de Boer aan, die wel een tip heeft voor Lainez: “In de Eredivisie kun je makkelijk minuten maken als jonge aanvaller en dat is goed voor je ontwikkeling.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.