PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat zondag weer winnen van Ajax’

Analist en voormalig trainer Aad de Mos weet het zeker. PSV gaat zondag weer in eigen huis winnen van Ajax. Dit geeft hij aan in een gesprek met de Telegraaf.

“Mark van Bommel heeft een grote hekel aan Ajax, pompt de hele boel op en maakt er de wedstrijd van het jaar van”, aldus De Mos. “Hij heeft een natuurlijke aversie tegen Ajax. Dat had hij als speler al en in de ArenA steeg hij altijd boven zichzelf uit. Nu ziet hij als coach dat de financiële mogelijkheden in Amsterdam veel groter zijn en dat irriteert hem.”

De Mos gaat verder: “Het is de ideale drijfveer om Ajax een poepie te laten ruiken. En vergeet niet dat PSV vorig seizoen na de rode kaart van Noussair Mazraoui in de Johan Cruijff ArenA dé kans heeft gehad om het kampioenschap te beslissen. Dat wrijft hij er ook nog wel eventjes in bij zijn spelers.”

Volgens de oud-trainer van PSV leeft de wedstrijd ook meer dan die van donderdag als PSV tegen Sporting Lissabon speelt. “Van Bommel is het vuurtje al aan het aanwakkeren. De fans zijn helemaal geladen, want ze geloven er na de komst van Kostas Mitroglou, de doorbraak van Donyell Malen in Oranje en de goede resultaten weer in”, zo geeft hij aan. “Iedereen gelooft hier echt in de landstitel. Ze gaan het niet redden, maar ze geloven er wel in, de leiding ook.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.