PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel past vanavond opstelling aan tegen Sporting’

Het PSV van trainer Mark van Bommel neemt het vanavond in de Europa League op tegen Sporting Portugal. Hij kiest waarschijnlijk voor dezelfde opstelling als tegen Vitesse van afgelopen weekend maar zal wel een positiewijziging gaan doorvoeren. Steven Bergwijn komt op zijn eigen verzoek weer op de vleugel te spelen, waardoor Mohammed Ihattaren de positie van nummer tien overneemt.

Gisteren op de persconferentie liet de coach weten: “Ik praat altijd met mijn spelers, we hebben het over de situatie gehad. Hij voelt zich op zijn gemak op de ‘tien’, maar ook aan de zijkant. Ik kijk naar de beste combinatie van spelers die ik tot mijn beschikking heb. Of het permanent is? Ik kan wisselen in de opstelling, ook tijdens de wedstrijd. De spelers kunnen door elkaar lopen. Ik geef ze ook de vrijheid daarin. Steven begint vaak vanaf links, maar kan ook vanaf tien starten en zelfs in de spits. Hij is een goede speler, die op meerdere posities uit de voeten kan. Donyell Malen maakte vorig jaar aan de zijkant veel goals en nu in de punt ook. Voor dit soort spelers maakt de positie niet zoveel uit.”

Verwachte opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli; Hendrix, Rosario, Ihattaren; Bergwijn, Malen, Bruma.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.