PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Valentijn Driessen hard voor Van Bommel: ‘Ombegrijpelijke beslissing’

Mark van Bommel lijkt het bij PSV weer aardig op de rit te hebben maar toch is journalist Valentijn Driessen tkritisch over een puntje. Over Steven Bergwijn die op eigen initiatief is teruggekeerd naar de vleugels en de nummer ’10’ positie naast zich neer heeft gelegd.

Volgens Driessen had Van Bommel zelf ook wel kunnen zien dat Bergwijn geen ’10’ is. “En Mohamed Ihattaren speelt als rechtsbuiten en dat is een échte nummer tien. Dan denk ik: waarom heb je zes, zeven wedstrijden nodig om dat te zien? En waarom moet een speler jou daarop wijzen? Dus de speler wijst jou eigenlijk op wat jij fout doet en wat je beter kan doen”, stelt Driessen in de podcast van De Telegraaf.

“Dat Bergwijn dat nu pas zegt begrijp ik wel, want zo ligt natuurlijk ook de hiërarchie. En Van Bommel heeft natuurlijk altijd vertrouwen gehad in Bergwijn. Maar ik heb dit altijd een onbegrijpelijke beslissing gevonden, om Bergwijn op tien te zetten. Waarom kom je daar niet eerder op? Onderhand heb je de Champions League verspeeld”, aldus Driessen tot slot.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.